Mega Sprint Review Day -videot katsottavissa

Digilen Mega Sprint Review Day keräsi mittavan yleisön Helsingin Telakka-tapahtumakeskukseen ja herätti keskustelua niin paikan päällä kuin Twitterissäkin. Nyt tarjolla hyviä uutisia niille, jotka eivät itse ennättäneet paikalle tai jotka haluavat vielä palata päivän antiin: esitykset on katsottavissa myös jälkikäteen.

Tallenteen puheenvuorot:

– Digilen Pia Erkinheimo avaa tilaisuuden.

– Digilen toimitusjohtaja Reijo Paajanen havainnollistaa Suomen muuntumista palvelutaloudeksi ja kertoo, miten Suomi voi hyötyä palveluiden kehittyessä digitaalisiksi.  (esitysmateriaali)

– ”Elastic Enterprise” -kirjan toinen kirjoittaja Haydn Shaughnessy kertoo, miten nopeasti etenevä verkottuminen vaikuttaa bisnekseen. Vuoteen 2016 mennessä maailmassa on 3 miljardia nettikäyttäjää, ja sosiaalinen media tavoittaa noin 80 prosenttia nettikäyttäjistä sekä kehittyneissä että kehittyvissä talouksissa. Menneen maailman bisnesmalleilla ei tässä ympäristössä menestytä. (esitysmateriaali)

– Data-to-Intelligence -ohjelman vetäjä, Tiedon Matti Vakkuri esittelee ohjelmansa tuloksia. (esitysmateriaali)

– Internet of Things -ohjelman vetäjä, Ericssonin Wilhelm Rauss esittelee ohjelmansa tuloksia. (esitysmateriaali)

– Digital Services -ohjelman vetäjä, Nokian Roope Takala esittelee ohjelmansa tuloksia. (esitysmateriaali)

– Uuden Need for Speed (N4S) -ohjelman vetäjä, F-Securen Janne Järvinen esittelee ohjelman.

Rudolf Haggenmueller kertoo EU:n uudesta ITEA 3 –tutkimusohjelmasta ja kutsuu kaikki halukkaat mukaan.

– While on the Move Oy:n Kristiina Ilkka antaa esimerkin onnistuneesta ITEA-hankkeesta, Smart Urban Spaces -projektista.